Communie- lentefeestshoot

Binnenkort meer info over de communie-en lentefeest shoots.

Wil je nu al meer te weten komen, klik dan snel op onderstaande knop.

Day in a life / portraitphotography

DAY IN A LIFE: Zelf geniet ik de voorkeur om met jullie enkele uurtjes naar een mooie locatie te gaan om daar in een ongedwongen, niet geposeerde sfeer mooie momenten vast te leggen.  De kids worden zo snel groot, boek snel een sessie en geniet nog jaren na van deze moment....

Geboortefotografie, kinderen, communie- en lentefeesten, zwangerschaps shoots, zakelijke portretfoto's kan door mij gedaan worden. 

Fascinerende evenementenfotografie is essentieel om uw evenement effectief te promoten.

Het geeft potentiële deelnemers een idee van wat ze van je evenement kunnen verwachten. Kwaliteit is belangrijk. Wanneer u een fotograaf voor een evenement kiest, kiest u voor een fotograaf die u bij uw merk kunt vertrouwen. En als u met een professionele fotograaf werkt, vergroot u uw kansen om het verhaal van uw evenement op een overtuigende manier te vertellen, drastisch!

Ik hou van de uitdaging die met evenementen fotografie gepaard gaat. Of dat nu het vastleggen van een nachtfeest, een muziekfestival of een conferentie is. 

Als ik een feest, een conferentie of een festival fotografeer, dan ben ik steeds gefocust om mooie, emotionele, grappige momenten vast te leggen. Dit zorgt voor de geweldige foto's die iedereen graag ziet. Niet iedereen heeft de skills om met verschillende licht situaties te werken. Door mijn jarenlange ervaring en het spelen met licht, maak ik van u evenement een mooi verhaal.

Het is mogelijk om met een green key te werken. Indien gewenst, zijn wein staat om tijdens het event reeds beelden van het event op groot scherm te tonen. Contacteer mij vrijblijvend voor meer info.

Weddingphotography

Jullie huwelijk is als een levensverhaal. De emoties van deze dag worden subtiel gefotografeerd, maar precies zoals ze zijn.

Ik hou er van de mooie gevoelige momenten vast te leggen, als herinnering aan jullie bijzondere dag. Spontaniteit, emotie en liefde zijn onze sleutelwoorden. Hoe geweldig is het dat ik jullie trouwdag van dichtbij mag meemaken en daarmee jullie unieke verhaal kan vastleggen. Bruidsfotograaf Fotografiepolak hanteert een journalistieke stijl.

Ik heb een aparte website waar je veel foto's en prijzen terug kan vinden. www.fotografiepolak.com

Please reload